Zo zorg jij voor een stoere inrichting!

De inrichting van de woonkamer is zeer belangrijk. Zo bepaalt dit gedeeltelijk wat voor sfeer er in de avond tot stand komt. Daarnaast is het ook fijn om de woonkamer mooi ingericht te hebben voor als er gasten op visite komen. Als je momenteel al lang hetzelfde interieur hebt en daar helemaal klaar mee bent, dan is het tijd dat je actie onderneemt. Vervang een aantal producten en zorg ervoor dat jouw woonkamer er echt stoer uit komt te zien. 

 

De kleuren van de muren zijn bepalend

Zoals je wellicht al weet bepalen de kleuren van de muur grotendeels de sfeer die er tot stand komt in een woning. Als je een wat stoerdere sfeer tot stand wilt laten komen, dan is het belangrijk dat je de muren in de juiste kleur verft. Ga langs de lokale bouwmarkt en kijk naar wat voor kleuren er allemaal mogelijk zijn. Als je een stoere maar ook rustige look wilt creëren, dan is het aan te raden om eens te kijken naar de kleur donkergroen.

 

Koop kussens die passen bij de kleur van de muur

Om ervoor te zorgen dat de woonkamer wat meer eenheid krijgt, is het belangrijk dat je op zoek gaat naar kussens die qua kleur perfect aan sluiten bij de muur. Daarnaast is het ook zeer aan te raden om hier rekening mee te houden bij andere accessoires. Zo kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om een kaarsje in deze kleur aan te schaffen. Het zijn namelijk vaak net de kleine details die een woonkamer stukken stoerder maken. 

 

Koop houten jaloezieën

Als je zowel een natuurlijke als stoere uitstraling wilt creëren, dan is het aan te raden om op zoek te gaan naar houten jaloezieen op maat. Houten jaloezieën zijn lamellen die wat breder en dikker zijn. Doordat ze van hout zijn, zijn ze wel steviger en behouden ze daardoor hun vorm. Qua stijl en kleur heb je erg veel mogelijkheden op dit gebied. Voor het verkrijgen van een stoerdere look, is het zeer aan te raden om voor een wat donkerdere kleur te gaan. Let er bij het komen van jaloezieën wel op dat het product van een hoge kwaliteit is. Het laatste waar je op zit te wachten is dat het draadje scheurt of dat het houtwerk er na verloop van tijd erg onverzorgd uitziet. Investeer daarom tijd in de zoektocht en houd er rekening mee dat je er waarschijnlijk jarenlang naar moet kijken.

Geef een antwoord