Welke kledingstijl past bij welke lifestyle?

Als je een beetje mee wil komen in de rest van de maatschappij, is je kleding hier een groot onderdeel van. Het is natuurlijk helemaal niet erg als je dit niet wil, dat is je eigen keuze. Je bent niet minder, je bent niet conservatief; ieder zo zijn of haar eigen ding. Maar als je dit wel wil, dan moet je een beetje meegaan met alle trends. Wat erg hip is tegenwoordig, is het meegaan van je kledingstijl met je levensstijl. Hier gaan we dan ook op in in deze blog. We vertellen je welke kledingstijl bij welke lifestyle past. We gaan daarbij in op verschillende elementen van die lifestyle en ook op welke kledingstukken hierbij passen. Kortom; het is de complete gids tot een gave kledingstijl die past bij je hele leven. Een ultieme blog voor de kleding liefhebber, als je het ons vraagt dan. 

Sportief

Als je een beetje van sportieve activiteiten houdt, van avontuur en van verandering, dan is een sportieve kledingstijl ook een hele geschikte optie voor je. Nee, je hoeft je niet uitsluitend te kleden in trainingspakken en voetbalschoenen (dat mag wel als je dat wil), je hebt voldoende keuze in sportieve kleding. Kijk bijvoorbeeld eens naar een Daily Paper broek. Sportief, stijlvol, praktisch, het heeft het allemaal. Maak dit af met Karhu sneakers en je outfit is compleet. Oké, misschien is een t-shirt of trui ook nog wel handig, maar we vertrouwen erop dat je zelf wel iets kunt vinden. Je bent nu klaar voor je dagelijkse leven en je kunt de hele wereld aan. 

Formeel

Als je liever voor iets formelers gaat dat past bij je werk, je activiteiten in je vrije tijd en dergelijke, dan kun je beter een andere route inslaan. Je hoeft echt niet altijd in een driedelig pak rond te lopen. Dit hoef je zelfs nooit te doen als je dat niet wil. Je kunt namelijk heel goed uit de voeten met het dragen van chino’s, loafers, overhemden en zelfs polo’s. Een enigszins nette look wordt tegenwoordig al snel door mensen als formeel bestempeld. Draag waar je je comfortabel bij voelt en stem dit enigszins op je gelegenheid af. Zo is het aan te raden niet in een polo te komen opdagen voor een meeting met het bestuur van een grote multinational of voor een gala. Je zult dus toch een beetje moeten kijken naar wat gepast is. 

Geef een reactie