Succesvol online wedden op sport? Dit zijn de beste tips!

Het online afsluiten van weddenschappen op sportwedstrijden wordt in Nederland steeds populairder. Dat is niet gek, want er zijn leuke winsten mee te behalen en het maakt het bekijken van je favoriete sport als sportliefhebber nóg spannender. Maar hoe zorg je er nu voor dat je zo succesvol mogelijk bent bij het wedden op sport? In dit blog worden de beste tips om van jouw online weddenschappen een succes te maken beschreven. Lees je mee? 

  1. Wed alleen op sporten waar je voldoende verstand van hebt

Ga je weddenschappen afsluiten over sportwedstrijden? Dan probeer je de uitkomst van de wedstrijd te voorspellen. De kans dat dit je goed afgaat wordt natuurlijk significant kleiner wanneer je geen verstand hebt van de sport, niet op de hoogte bent van de prestaties van de teams en eventueel nieuws rondom blessures van de deelnemende spelers. Zorg dus altijd dat je van tevoren goed geïnformeerd bent, voordat je jouw online weddenschap gaat afsluiten.

  1. Verlaag je kosten

Het succesvol online wedden op sport bestaat uit meer dan uitslagen goed voorspellen; ook op het gebied van de gemaakte kosten voor je weddenschappen is vaak nog winst te behalen. Wist je bijvoorbeeld dat de tarieven van de verschillende bookies vaak niet alleen per sport, maar ook per weddenschap variëren? Daarom doe je er goed aan om de tarieven per weddenschap na te gaan bij verschillende bookies, voordat je de weddenschap plaatst. Het verschil in kosten lijkt bij één weddenschap misschien niet zo groot, maar als je vaker wedt kan een besparing op deze kosten een groot verschil maken! Dit is ook één van de redenen dat je je online bookmaker bewust moet kiezen. 

  1. Kies je bookmaker bewust

Er zijn, buiten de tarieven om, meer zaken om op te letten bij het uitkiezen van je bookmaker. Ga altijd na of de partij waarbij je wil gaan wedden wel echt betrouwbaar is. Kijk goed naar de ervaringen van anderen met deze partij, of ze een bereikbare support desk hebben en of ze beschikken over de benodigde vergunningen. Kijk eens naar de betcity review! Betcity is een groot platform dat per 1 oktober 2021 een vergunning heeft gekregen van de kansspellen autoriteit samen met 3 andere platformen. Dit platform geeft u de mogelijk om verschillende weddenschappen af te sluiten. Wilt u meer weten over betcity? druk dan op de voorgaande link. 

  1. Handel nooit uit emotie

Speelt jouw favoriete voetbalteam een wedstrijd en ga je een weddenschap plaatsen op de wedstrijd? Dan ben je vaak al snel geneigd om voor de winst van jouw club te kiezen, omdat je hier natuurlijk op hoopt. Het voelt onnatuurlijk om tegen je eigen club te wedden, maar het is belangrijk om bij het online wedden niet te handelen op basis van je emoties. Handel uitsluitend op basis van kennis en bewaar je emoties voor het kijken van de wedstrijd. 

Voor meer nieuws hierover kunt ook langs op de website van nu.nl. Wat ook belangrijk is, is dat je goed geinformeerd bent over de sportwedstrijden als je hierop gaat wedden. Gebruik daarvoor de bekende nieuwssite nu.nl. Dan ga jij straks met nog meer zekerheid de weddenschappen in!

Geef een antwoord