Strandstoel bekleding

Wil jij jouw tuin omtoveren in een zeekust en ben je op zoek naar de juist benodigdheden buiten een zwembad? Dan biedt kleurmeester jou veel kleurrijke ideeën. Denk hierbij aan een strandstoel, een klaptafel, een krukje, een kussen, een strandtas en een bijzonder tafelkleed. Heb jij geen tuin, maar wil jij jouw balkon sieren of heb jij juist spullen nodig die je gemakkelijk kunt meenemen naar het strand? Dan ben je hier op het juiste adres. 

Stoelen

Een van de heerlijkste concepten van een dagje zon, zee en strand is het comfort concept. Hoe dan ook, je gaat heen om te ontspannen.  Kleurmeester optimaliseert deze comfort, bij kleurmeester vind je namelijk namelijk verschillende soorten stoelen. Denk hierbij aan een regisseursstoel, een normale strandstoel, een zonnestoel en een opvouwbare krukje. Je kunt in principe alle kanten op. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een zonnestoel met armleuning en/of voetensteun. Het fijne aan zo’n stoel is het gemak om de stoel mee te nemen. Je kunt deze gemakkelijk inklappen en met één hand bij je dragen. Hierdoor zal de stoel ook relatief weinig ruimte in beslag nemen. Ook zijn ze niet zwaar, hierdoor zal het niet moeilijk zijn om te dragen. Maar daar blijft het dan ook niet bij. Je kunt de mooie stof namelijk afnemen en wassen. Ook kun je er een ander stof op doen. Heb jij een groene outfit aan en wil je graag matchen? Dat kan! De strandstoel chiberta is op basis van de groene tinten zeer ton-sur-ton gedesigned. Net zoals jouw mooie outfit! 

Met een voetensteun

Een strandstoel ligt het lekkerste met een voetensteun. Dit komt doordat je dan optimaal ligcomfort zult ervaren. Het voordeel van zo’n strandstoel met voetensteun is dat je deze ook weg kunt halen bij wens. Stel dat jij vrij lang bent. Dan is zo een strandstoel erg ideaal. Ook voor de lig liefhebbers is deze ideaal. je kunt dan dus lekker comfortabel liggen en zelfs stiekem even bijslapen. Kleurmeester heeft, zoals de naam het al zegt, de bekleding in verschillende kleuren gekleurd. Deze kun je vastmaken en afnemen  door middel van klittenband. Je kunt ze dus ook gemakkelijk wassen of vervangen. 

De losse bekleding

Een strandstoel bekleden, wie had dat gedacht? Hoe gek het ook klinkt, eigenlijk is het vrij normaal. Net zoals dat wij een kledingstuk dragen, draagt een stoel ook een sier ofwel een bekleding. Meestal zijn ze van één kleur of juist gestreept en in verschillende soorten kleuren. Zo zie je bijvoorbeeld katoenen bekleding in de kleur oranje, blauw en roze. Kijk snel of er een design voor jouw strandstoel bij zit en bekleed deze dan ook naar wens.

Geef een antwoord