Wat is nu een origineel kerstcadeau personeel?

Het geven van een kerstpakket aan je medewerkers is een traditie die niet zomaar opzij geschoven kan worden. Maar dat wil niet zeggen dat je altijd maar met, ongeveer, hetzelfde kerstpakket moet aankomen. Zeg nou eerlijk: die soepstengels, dat blik ossenstaartsoep en die crackers zijn wel een beetje geweest. Je kunt dus prima met een origineel kerstcadeau personeel aankomen. Maar wat kies je? Om dat te bepalen is het wel zo handig om eerst je budget te bepalen. Dit deel je door het aantal medewerkers. Je weet dan precies wat je dit jaar per personeelslid kunt gaan uitgeven. En dan zal het je nog meevallen wat je voor dat bedrag kunt bestellen. Wat denk je van een elektronische kurkentrekker of een messenset van Jamie Oliver? Het kan allemaal.

Een origineel kerscadeau personeel hoeft niet al te groot te zijn

Je kunt op de website precies zien welke kerstgeschenkjes je voor welke prijs kunt aanschaffen. Dit kan gaan om een vensterzakje met een paar bonbons, maar ook om een enorm kerstpakket met heel veel verschillende items in een bepaald thema. Maar wat nu als jij een origineel kerstcadeau personeel wilt zonder dat je daar al te veel geld aan kwijt bent? Ook voor een origineel kerstcadeau personeel kun je online heel goed terecht. Kies bijvoorbeeld voor een "Kletspot" met daarin allerlei briefjes om elkaar beter te leren kennen. Of ga voor een bluetooth speaker. Hoe origineel is dat?

Je kunt het zo gek maken als je zelf wilt

Je kunt er natuurlijk voor kiezen om een van de prachtige kant en klare kerstpakket te bestellen. Maar wat nu als dat niet helemaal naar jouw zin is? Dan kun je op afspraak met een van de medewerkers eens kijken naar de mogelijkheden van een origineel kerstcadeau personeel binnen jouw budget. Net andere combinaties, net andere ingrediënten in het kerstpakket of juist geen pakket maar een mooi cadeau. Er zijn heel veel verschillende mogelijkheden.

Kies de cadeaus die passen bij jouw medewerkers

Heb je een groep mensen die graag kookt en anderen die meer van het (fanatieke) sporten zijn? Dan kun je voor de eerste groep een tabletstandaard voor in de keuken kiezen en voor de tweede groep een handige drinkfles voor tijdens het sporten. Hou wel rekening met een minimale bestelhoeveelheid. En ook: hoe meer dezelfde items je bestelt, hoe goedkoper je uit bent. Dit heeft te maken met de staffelkorting die op alle losse items en alle kerstpakketten zit. Bestel wel snel, al over een paar weken is de Kerstperiode aangebroken!

Geef een antwoord