Keralit: het merk voor kunsttof schroten

Bezig met verbouwen? Dan zal je waarschijnlijk voor verschillende doeleinden het merk Keralit nodig hebben. In deze blog lees je waarom!

Keralit: het kunststof materiaal voor uw gevel

Keralit is een innovatief materiaal dat in de jaren '60 is ontwikkeld. Het materiaal bestaat uit een kunststof kern en een laag gekleurd granulaat. Deze combinatie maakt Keralit tot een extreem duurzaam en toch lichtgewicht bekledingsmateriaal. De kleur van de granulaatlaag is naar uw smaak aan te passen, zodat u kunt genieten van een unieke gevel. Daarnaast biedt dit merk u vele mogelijkheden voor uw woning exterieur: Keralit panelen zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en diktes.

Keralit: het merk voor kunststofafval

Het merk Keralit van PontMeyer is erg populair in Nederland en België. Dit kunststof materiaal is namelijk op een ecologische manier vervaardigd. De grondstoffen zijn gerecycled plastic afval. Het resultaat is een duurzaam, lichtgewicht en hoogwaardig bekledingspaneel dat jarenlang kan worden gebruikt. Dankzij het speciale productieproces heeft Keralit een unieke oppervlaktestructuur die er geweldig uitziet en makkelijk schoon te maken is. De Keralit panelen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren: Keralit panelen zijn verkrijgbaar in wit, zwart, grijs of bruin.

Keralit: is het het waard?

Keralit is een bekende merknaam voor gevelmateriaal. Het bedrijf produceert dit materiaal sinds het begin van de jaren zestig. Keralit is een sterk en duurzaam product en daarom favoriet bij veel huiseigenaren. Maar wat zijn de voordelen van Keralit? En is het het waard? In dit blogartikel geven we je enkele tips! De beste manier om uw huis te beschermen: De beste manier om uw huis te beschermen tegen schade veroorzaakt door water, wind of sneeuw, is door bekleding op uw dak en gevel te installeren.

Keralit: het materiaal voor uw dakrand

Keralit is een merk van kunststof latten, planken en panelen die ideaal zijn voor uw dakrand of gevel. Het materiaal is gemaakt van hoogwaardig polypropyleen en is speciaal ontwikkeld voor toepassing in gevels. Het materiaal is verkrijgbaar in verschillende kleuren en afwerkingen, zodat u degene kunt kiezen die het beste bij uw huis past. Keralit is een uitstekend alternatief voor hout, omdat het geen onderhoud nodig heeft. U hoeft het materiaal niet te schilderen of te lakken, waardoor u tijd en geld bespaart.

Keralit: het beste materiaal voor uw gevel

Keralit is een hoogwaardig bekledingsmateriaal dat eenvoudig te plaatsen is. Het heeft veel voordelen ten opzichte van andere materialen: 1. Keralit is zeer duurzaam 2. Keralit is onderhoudsvrij 3. Keralit bekledingspanelen zijn met een minimum aan inspanning te plaatsen 4. Keralit bekledingspanelen zijn verkrijgbaar in vele kleuren en stijlen 5. Keralit gevelplaten zijn geschikt voor alle soorten daken en gevels.

Geef een antwoord