Buiten dineren ook in Nederland erg populairder

Eerder waren het vooral de zomermaanden waarin mensen in de tuin dineerden. Tegenwoordig zijn er steeds meer mensen die ook tijdens de koude maanden buiten gaan zitten. Het is niet meer zo dat mensen enkel buiten gaan zitten wanneer het weer geschikt is voor een barbecue. De tuinen van tegenwoordig zijn dan ook een stuk luxer ingericht dan voorheen.

Een afdak in de tuin is erg handig

Omdat het in Nederland nogal eens kan regenen, is een afdak enorm fijn om in je tuin te hebben. Vaak is het namelijk qua temperatuur nog erg aangenaam om buiten te zitten, maar gooit de regen roet in het eten.

Lekker zitten in de tuin

Naast dat men graag droog wil blijven, wordt er ook waarde gehecht aan een goede tuinstoel die lekker comfortabel zit. Hierbij is men niet te beroerd om te pinpas te trekken voor de luxere modellen. Er zijn dan ook tal van luxe tuinstoelen op de markt gekomen om aan de vraag naar kwaliteit te voldoen. Daarbij is het zelfs zo dat sommige stoelen voor in de tuin een beter zitcomfort hebben dan de gemiddelde eetkamerstoel. Een luxe eettafel inclusief tuinstoelen bieden al een goed zitcomfort, maar het kan in de ogen van sommige mensen nog een stukje beter.

Deze mensen hebben dan ook de voorkeur voor een loungestoel tuin. Waarbij er op het terras van de tuin al dan niet met overkapping een complete loungeset wordt geplaatst. Zo’n loungeset bestaat uit verschillende losse stoelen, een ruime bank en een lage tafel. Wanneer er een loungeset geplaatst wordt onder een terras, dan is het verstandig om de keuze te maken voor een kussenset die weerbestendig is. Hierdoor trekt het vocht niet gemakkelijk in de kussens en ontstaan er niet zo snel vlekken. Een opbergruimte in de tuin voor de kussens is sterk aan te raden als de loungeset buiten komt te staan zonder afdak. In de avond kunnen de kussens dan gemakkelijk opgeborgen worden in de opbergkist, zodat deze mooi een droog blijven.

Buitenkachel inclusief pizzaoven

Om het plaatje helemaal compleet te maken, kan een buitenkachel niet ontbreken. Naast dat deze erg gezellig is en veel sfeer geeft, straalt deze ook nog eens enorm veel warmte uit. Uiteraard is dit heerlijk in de koudere avonden. Een buitenkachel inclusief pizzaoven, behoord zelfs ook tot de mogelijkheden. Het is dan ook fantastisch sfeervol om op je loungestoel te zitten terwijl je kunt genieten van de geur van een heerlijke zelfgemaakte pizza in de oven.

Geef een reactie