Wat maakt een goede smoking?

Wat maakt een goede smoking? Deze vraag is belangrijk voor elke man geworden sinds we zijn begonnen met het bijwonen van zwart-tie-evenementen. In feite weten de meeste mannen zelfs niet eens wat ze moeten zoeken in een smoking. Sommige mannen geven de voorkeur aan een donker gekleurde smoking en een bijpassende top, terwijl anderen kiezen voor een middelgrote bruine kleur met een bijpassend shirt. Er zijn natuurlijk veel meer opties dan deze twee alleen, en het is belangrijk dat je jezelf informeert over deze opties. In deze blog gaan we het hebben over welke overhemden goed passen bij je smoking. Lees deze blog!

Introductie

Als het gaat om wat een goede smoking maakt, zijn er een aantal verschillende dingen waar je over kunt nadenken. Er zijn altijd effen kleuren die je kunt dragen met de smoking, of je nu een shirt of een stropdas kiest. Veel mensen geven de voorkeur aan zwarte stropdas-shirts met witte broek, terwijl anderen kiezen voor een zwart tie-shirt met een grijs pak.

Het eerste dat u moet weten is dat u kunt kiezen tussen twee verschillende lengtes voor uw smoking. Er zijn korte en lange mouwen en single-breasted en tuxedos met twee breasted. Als u op zoek bent naar de traditionele look, wilt u met een collar en een vest gaan. Als u echter voor iets meer moderns gaat, kunt u kiezen voor een kraag van een knoop-down-shirt, evenals tuxedo-shirthals met bladerdeeg hoezen.

Smoking overhemd

Het shirt dat je aan je grote dag draagt, moet de mogelijkheid hebben om de kraag van het shirt te verbergen, bij voorkeur één die wordt ingeklapt. Je kunt dan je shirt dragen of de shirts-knop loslaten of verlaten om een verklaring af te leggen. Een andere optie is om het shirt los te laten, behalve de kraag, die volledig kan worden geopend. Een tuxedo-shirt, ook wel smoking overhemd genoemd, kan in twee knoop stijlen komen, zodat u achterblijft met de optie om een strik of een stropdas te dragen. Het kiezen van de juiste kleur van het shirt gaat ook langs om je te helpen de perfecte smoking te krijgen.

Kleurkeuze

Als de dresscode van de bruiloft die u bijwoont zwart is, moet een smoking uw beste optie zijn. Het is altijd een goed idee om een donker gekleurd shirt te hebben als onderdeel van je garderobe, voor het geval je wordt opgeroepen om een Black Tie-evenement bij te wonen. Mocht u nog single zijn; De meeste vrouwen zoeken naar zwarte stropdas mensen als het gaat om bruiloften en cocktailfeestje, dus als je er op zoek wilt kijken, dan is dit het type shirt dat je moet hebben.

Conclusie

Als je je afvraagt wat een goede smoking maakt, zul je zeker naar de kwaliteit van het weefsel kijken. Voor mannen die willen kijken, net als de beroemdheden die je op televisie ziet, met een smoking shirt dat is gemaakt van een fijne, hoogwaardige stof is noodzakelijk. Je hoeft je geen zorgen te maken over het shirt dat er goedkoop uitziet of een stof met die gemakkelijk tranen, zolang je de tijd neemt om al je opties te bekijken voordat je je smoking shirt aanschaft.

Geef een antwoord