Wanneer doe je een winterjas aan? 

Gedurende het jaar verandert overal op de wereld de temperatuur. Hoe sterk deze verandering is, is afhankelijk van de ligging van het land op de aarde. In sommige landen wordt het bijna nooit onder de 10 graden Celsius, terwijl het in andere landen bijna nooit warmer wordt. Om te weten in welke maand je een winterjas moet gaan dragen is dus afhankelijk van de plek waar je woont. In Nederland leven we in een gematigd zeeklimaat, waar de temperatuur deels van de windrichting afhangt. 

 

Wanneer is het tijd om je winterjas weer uit de kast te halen?

Gedurende de zomer zul je je winterjas voor een aantal maanden niet nodig hebben. Echter zul je merken dat het in de herfst in Nederland soms als snel frist wordt. De richtlijn voor het aantrekken van een winterjas is gericht op de temperatuur en niet per se op de maand dat het op dat moment is. Wanneer de temperatuur overdag daalt tot ongeveer tussen de 10 en 15 graden is het voor de meeste mensen tijd om een winterjas aan te trekken. In dit geval zul je vaak in de ochtend en avond ook buiten zijn en in temperaturen die met een zomerjas niet meer zo lekker zijn. Als het echt koud begint te worden kun je er ook voor kiezen om een extra laag aan te trekken. Het aandoen van een shirt onder je trui kan namelijk ook al een groot verschil maken. Ook kun je ervoor kiezen om gedurende de herfst een tussenjas te dragen. 

 

De winterjassen van het merk Airforce

De jassen van Airforce staan voornamelijk bekend om de stoere uitstraling en de stijlvolle jassen die het merk Airforce ontwerpt. Je kunt in het assortiment zowel winter- als zomerjassen vinden. Er is een grote variatie aan modellen terug te vinden in verschillende winkels en ook zijn de jassen te verkrijgen in een hoop verschillende kleuren. Waar het dragen van een zomerjas meer gaat om hoe de jas zit, is het bij een winterjas ook erg belangrijk dat de jas je goed warm houdt. In de winter kan het namelijk in Nederland nog wel is gaan vriezen. In deze gevallen wil je natuurlijk niet met een dunne jas op pad gaan. De Airforce winterjas dames zijn verkrijgbaar op verschillende plekken. Zo kun je de jassen in de winkels vinden bij jou in de buurt, maar ook online bij een site als JHP fashion.

 

Geef een antwoord