Waar moet je aan denken bij het kopen van een ballon als cadeau?

Wat is er nu leuker om voor je verjaardag een grote doos te ontvangen met een ballon erin? Je vindt op online webshops en feestwinkels een extreem aanbod en er zit altijd wel iets bij dat toepasselijk is bij wat je viert. Dat kan dus een verjaardag zijn, maar denk ook aan een afstudeerfeestje, een verhuizing, nieuwe baby opkomst en een vaarwel feestje. Je vindt voor elke gelegenheid wel een ballon en je zal hiermee absoluut iedereen verbazen.

Koop een duurzame ballon en denk daarbij aan het milieu

Zoals gezegd zijn er legio aan mogelijkheden wat betreft ballonnen. Gefeliciteerd ballon, beterschap ballon en liefdes ballonen noem het maar op. Maar als je besluit om een ballon als verrassing te geven dan is het slim om ook aan het milieu te denken. Je scoort hiermee nog meer punten. Zo heb je ballonnen op de ballonnen markt die voor 50% uit gerecycled materiaal bestaan. Dat kan op zijn beurt weer door gerecycled worden. Ook deze ballonnen hebben een breed assortiment. Je geeft de ballon een groen tintje mee.

Een ballon met een cadeau verrassing

Dat een ballon al een erg leuk verrassing is dat staat wel vast. Maar je kan het nog extra bijzonder en leuk maken met een bijbehorend cadeautje. Het ligt natuurlijk helemaal aan de persoon, maar samen in de doos met de ballon kan je een lief kaartje doen, een bosje bloemen of een doos chocola. Je maakt nog meer indruk op de desbetreffende persoon of personen door een extra cadeautje bij te sturen. Pak hiermee groots uit en je zet de gevierde of afgestudeerde helemaal in het zonnetje. En dat is uiteindelijk het doel van de ballon en het cadeau.

De cijferballonnen, ideaal voor een feestje of jubileum

Een cijferballon is ideaal om een grote mijlpaal te vieren zoals een verjaardag of het aantal huwelijksjaren. Je hebt cijferballonnen van 0 tot en met 9 en je kan daardoor eindeloos combineren. Je kan bijvoorbeeld met elk getal een leeftijd maken voor een verjaardag. Of koop de ballonnen voor een jubileum, zoals je opa en oma die vijftig jaar zijn getrouwd. Als je besluit om een cijferballon te decoreren zorg dan dat het goed met helium is gevuld. Let op dat met helium ballonnen met koude temperaturen krimpen, waar de ballon wat slapper kan worden. En bij warmte zet de ballon zich juist uit. Zorg er dan voor dat je de ballon niet verder opblaast, want anders kan die knappen.

Geef een antwoord