Parels, goud en diamanten

Luxe: als we aan parels, goud en diamanten denken dan denken we aan luxe. We zien schitterende sieraden voor ons waarin de diamanten stralen en waarvan het goud blinkt. We stellen ons een jetset leven voor waarbij er torenhoge prijzen worden uitgegeven aan dit soort producten. Gelukkig is dat fantasie want de parels, het goud en de diamanten zijn ook voor de gewone mens bereikbaar. Zeker als je online een beetje rustig rondkijkt zul je zien dat sieraden waarin deze luxe producten zijn verwerkt inmiddels goed betaalbaar zijn. Zo heb je bij Blush Jewels een zeer ruime keuze in allerlei soorten sieraden. Van oorbellen tot gouden armbanden dames, ze bieden voor elk wat wils. Soms is het sieraad voorzien van een parel, soms van een diamant, maar het sieraad is altijd van 14 karaat goud. Je kunt zelf kiezen of je daar nog wat andere elementen bij wilt dragen.

Een parel of een diamant

Bij goud kleuren parels of diamanten ook heel goed. Maar wat is nu precies het verschil? Een parel is een hard, rond voorwerp dat door weekdieren wordt gemaakt. De bekendste van die weekdieren is de oester, maar heel soms maken slakken ook parels. Een parel ontstaat als een reactie op een vreemd, in de oester binnengedrongen element. De oester omsluit het vreemde voorwerp met parelmoer. Slecht een op de 15.000 wilde oesters bevat een parel dus tegenwoordig worden ze vaak gekweekt. Diamant ontstaat heel anders: het is een verschijningsvorm van koolstof. Het is het hardste materiaal dat in de natuur voorkomt. Daarom wordt diamant ook vaak gebruikt om te slijpen en te boren. Een ruwe diamant wordt bewerkt, geslepen, om tot de mooiste lichtinval te komen en dat bepaalt uiteindelijk de prijs. Bij Blush Jewels heb je enkele sieraden met diamanten en parels en die geven je sieraad een extra luxe mee. Een kleine parel of diamant kunnen al een groot verschil maken.

Blush Jewels

Overweeg je jezelf te trakteren op een mooi sieraad of je zoekt iets voor een geliefde? Ga dan eens kijken bij Blush Jewels. Hun tijdloze, stijlvolle sieraden gaan een leven lang mee. Je kunt ook mooi sieraden met elkaar combineren. Kies eventueel voor een sieraad met een parel of een diamantje. Je hebt een zeer ruime keuze en dat wat je bestelt is binnen een dag in huis. Kortom: verwen jezelf of die ander eens en geef een mooi sieraad cadeau.

Geef een reactie