Een modern huis met beton cire

Het is super populair tegenwoordig; een industriële en moderne look in huis. Maar hoe zorg je er nou voor dat je huis er zo uit komt te zien? Nou, daar is beton cire perfect voor. Beton cire biedt namelijk de perfecte industriële uitstraling waar jij naar op zoek bent en het is ook nog eens super handig! Maar waarom is beton cire dan zo perfect voor een industriële en moderne look? En kun je het zelf aanbrengen? Daar vertellen we je graag meer over in deze blog over beton cire en dat is natuurlijk wel zo fijn zodat je op de hoogte bent van alle informatie.

Een industriële uitstraling

Wat heeft beton cire nou eigenlijk te maken met een industriële uitstraling? Nou, een industriële stijl heeft alles te maken met materialen die ruw en robuust zijn. De industriële stijl vindt zijn afkomst in Amerika waar er jaren tekort aan woningen was, waardoor er fabrieken en scholen als woonruimte worden gebruikt. Dit zorgde voor een ‘onafgemaakte’ uitstraling die jaren later overal ter wereld populair werd! Beton cire past hier dus perfect bij, omdat het precies dat ruwe en robuuste materiaal is wat hoort bij een industrieel interieur. Daarom kiezen steeds meer mensen ook om dit materiaal in huis te nemen.

Het aanbrengen van beton cire

Beton cire kopen is bovendien een goed idee omdat je het zelf gemakkelijk kunt aanbrengen. Het dient namelijk als een toplaag, waardoor het op vrijwel elk oppervlak toegepast kan worden. Zo kun je met gemak muren een beton cire laag geven, maar ook wasbakken, kastjes enzovoort! Daarnaast kan het ook dienen als vloer. Als je vloerverwarming hebt is het ook geen probleem, omdat het materiaal daar gemakkelijk overheen kan! Je kunt dus zelf aan de gang met beton cire en dat is leuk voor de mensen die hun handen wel uit de mouwen willen trekken!

Laat je inspireren

Voordat je aan de gang gaat met beton cire is het wel een goed idee om goed onderzoek te doen. Laat je dus zeker inspireren voordat je begint en plan van tevoren al wat je wilt gaan doen! Je kunt op het internet veel afbeeldingen vinden die je kunnen inspireren als het gaat om beton cire . Er zijn bovendien ook ontzettend veel beton cire kleuren om uit te kiezen. Je bent dus zeker niet gelimiteerd tot alleen de grijze kleur! Laat jezelf ook even informeren bij het bedrijf en misschien komen zij wel met adviezen die jou kunnen helpen.

Geef een reactie