De beste manier om je zomer door te brengen

Gezellig met je vrienden door de grachten van Amsterdam. Het wordt steeds populairder en het is de beste manier om je zomer te spenderen in Nederland. Nederland kent veel mooie zomerse dagen. Vooral tussen juni en augustus schijnt de zon het vaakst. Gezellig genieten en ontspannen, samen met je vrienden. Wie wil dat nou niet? Je vaart je bootje zelf en bepaalt ook zelf hoelang. Onderweg kies je zelf wanneer je even wil stoppen voor het inslaan van wat lekkers voor onderweg. Ook ideaal voor het maken van leuke foto’s of voor een plaspauze. Kom als toerist of als local dingen te weten over de stad die je lopen of fietsen nooit zou zien of ervaren. 

Reserveer nu je boot

Om je vrije tijd door te komen, is het een leuk idee om met je vrienden of familie een boot te huren in Amsterdam. Bootverhuur Amsterdam biedt te leukste bootjes voor in de grachten. Het kost geen kapitalen en sterker nog: het is een zeer betaalbaar uitje waar je voor drie uur varen maar liefst 79,- euro betaalt. Daarmee heb je de leukste zomerdag van het jaar te pakken! Het is ook mogelijk om een bootje te huren met een persoonlijke service. Voor vertrek krijg je een duidelijke uitleg met hoe de boot precies werkt en wat onder andere de regels zijn voor het varen in Amsterdam. Een boot reserveren gaat zeer gemakkelijk. Bel op voor een boot van vandaag of maak online een reservering voor alle andere zomerse dagen. Wanneer jij en je vrienden of familie aankomen, ligt de boot helemaal klaar. De bootjes zijn eenvoudig te varen en je hoeft hiervoor geen vaarbewijs te hebben.

Varen in Amsterdam

Er zijn een aantal dingen waar je als bestuurder aan boord rekening mee moet houden wanneer je door de grachten van Amsterdam vaart. In Amsterdam kan je bijna overal aan de kade aanmeren. Welke route je ook kiest, je komt ongetwijfeld door de leukste grachten van Amsterdam. Houd er ook rekening mee, wanneer je naar het IJ wil of de Kostverlorenvaart of de Nieuwe Herengracht, dit niet altijd mogelijk is.
Vaar langs 23 moderne bouwkundige hoogtepunten tijdens de Architectuurroute. Het is misschien wel een van de bekendste buurten van de stad. Een echte toeristische trekpleister is de Rossebuurt. Houd je meer van de geschiedenis van de stad? Vaar dan lans de Oude Kerk, Hotel De L’Éurope en het Rembrandthuis.

Een boot huren in Amsterdam biedt dus vele voordelen. ook lokale mensen genieten elke zomerse dag van een vaart door de grachten.

Geef een reactie